Innovar i millorar la competititivat

El professor universitari Marc Bernadich i expert en emprenedoria i innovació, en la seva conferència a La Bisbal d'Empordà, ens va donar les pautes per aconseguir una cooperació entre empreses i sectors amb l’objectiu d’innovar i millorar la competititivat del territori i de les seves empreses.

Posteriorment, quatre empresaris del territori van explicar les seves experiències empresarials fent èmfasi en els processos d’innovació que han aplicat en els seus productes o en els processos productius. Així, es van presentar les experiències de l’empresa de banyadors MIWS que dissenya i fabrica banyadors sense costures, l'editora Livingthings, que va presentar el Voltasol, un test giratori per facilitar el moviment de les plantes a la recerca de la llum, Viladair, un centre aeronàutic pioner i Mas Negre CB, una empresa familiar de producció lletera, que ha desenvolupat productes làctics de llet fermentada.

XeviComment