Premi emprenedoria - Suber emprenedors - Flames

Flames Suber emprenedors livingthings

El passat divendres 30 de setembre va tenir lloc l’acte de lliurament del Premi Emprenedoria- Idea de Negoci amb suro a l’auditori Josep Irla de la Delegació del Govern de la Generalitat a Girona que va organitzar l’Institut Català del Suro en el marc del seu 25è aniversari.

Dins el marc de la creació d’empreses i la innovació al sector surer el darrer producte de l'editora catalano-andorrana va resultar finalista amb els estalvis Flames. Una peça feta molt innovadora tan pel seu procés de producció, fet per un sol bloc de suro natural, com per la seva funcionalitat, per una banda manté el menjar el calent fins el darrer moment, però per l'altre dissipa la calor per refredar a poc a poc els nostres apats més bons.  Tot plegat protegint les nostres estovalles de les olles més calentes ! )

Aquest premi compta amb la participació i recolzament de les següents institucions, a qui agraïm el suport: Generalitat de Catalunya (Departament d’Empresa i Coneixement i Departament d’Agricultura), ACC1Ó, Associació d’Empresaris Surers de Catalunya (AECORK), Confederació Europea del Suro (CELIÈGE), Càtedra FPdGi Joves Emprenedors de la Universitat de Girona i Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (Ajuntament de Palafrugell).